Login
Brugernavn:
Kode:
Automatisk login: Hjælp

(Opret ny bruger) Hjælp
Afstemning
Er det iorden det danske Internet bliver censureret?
-Ja
-I et vis omfang
-Nej
Main Window

Worklog - Læs: (www.burn-it.dk/index.php?type=post&id=1152)

USB DAC3
10/02-05 20:30
Vist 1631 gange

micma18
Send email Se forfatterens profil Send besked til forfatteren
Antal svar: 592
Antal indlæg: 86
Bedøm Hjælp
Bedømmelse: 9
(Bedømt 1 gange)
Man bliver jo aldrig helt tilfreds, og nu har jeg endnu engang fået lavet en ny USB DAC... Det må efterhånden blive til den tredje version, selvom der godtnok har være nogle forskellige udgaver af de forrige, så er det den tredje version, hvor jeg er startet fra bunden af.
Denne gang har jeg forsøgt mig med den bedste DAC kreds, med usb interface der findes i Burr Browns sortiment, og sikkert også den bedste USB DAC kreds i verden (PCM2702) Men intet er jo bedre end det svageste led, så jeg har også forsøgt at forbedre resten af kredsløbet væsentlig, og bla. fået så meget af afkoblingen som muligt, så tæt på kredsen som muligt. Og i det hele taget overvejet print udlægget grundigt inden jeg er gået igang... Det vil også sige at jeg har gjort plads til at forsøge med lidt forskellige udgangs kondensatorer, lige fra de små tantaler, op igennem Black Gate størrelse, og helt op til de "store" polypropylene kondensatorer, som jeg også brugte på version 2,4 (den fra min artikel "Byg dit eget USB lydkort".

Indtil viddere er der lige her et par billeder af svinet






Vil ikke rigtig komme ind på lyden endnu, da det kun er et kvarter siden den blev færdig og da den er pt. er udstyret med Black Gate kondensatorer, så kan de tage op imod 200 timer at spille den ordentlig til... men det lyder lovende indtil viddere, og bare de første 10min. nu her har den forbedret sig helt vildt, men jeg venter aligevel lidt endnu


  Du skal være logget ind for at kunne skrive i forummet!


Copyright© Burn-IT.dk 2002 - 2010
(634231 hits)
Dansk English RSS